Zakelijk genieten van bijzondere sportauto’s

Zakelijk genieten van bijzondere sportauto’s

Met de corporate memberships van MyCarClub kunt u het hele jaar door rijden in bijzondere sportauto’s. Het MyCarClub membership is voor uw bedrijf de perfecte manier om nieuwe medewerkers aan te trekken en bestaande medewerkers te enthousiasmeren en belonen. Daarnaast is het een fantastische manier om uw zakenrelaties een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Geen bezit, geen zorgen, geen onderhoud, alleen genieten!

1-MyCarClubPorscheAstinMartinLamborghinisupercars
2-MyCarClubLamborghinihurenmembership
3-MyCarClubNurburgringMyCarClubPorscheAstinMartinLamborghinisupercars
4-MyCarClubPorscheAstinMartinLamborghinisupercars
5-MyCarClubAstinMartinVantagehurenmembership
6-MyCarClubPorsche911hurenmembership
7-MyCarClubAstonMartinVantagehurenmembership
1-MyCarClub-Porsche-Astin-Martin-Lamborghini-supercars
2-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
3-MyCarClub-Aston-Martin-huren-membership
4-MyCarClub-Lamborghini-huren-membership
5-MyCarClub-Nurburgring-MyCarClub-Porsche-Astin-Martin-Lamborghini-supercars
6-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
7-MyCarClub-Aston-Martin-Vantage-huren-membership
8-MyCarClub-Porsche-911-Lamborghini-Gallardo-huren-membership
9MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
10-MyCarClub-Astin-Martin-Vantage-huren-membership
11-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
12-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
13-MyCarClub-Astin-Martin-Vantage-huren-membership
14-MyCarClub-Aston-Martin-Vantage-huren-membership

Fotografie: Maurice Volmeyer – Sytse Dijkstra

Het MyCarClub corporate membership

Het MyCarClub membership is voor bedrijven de ultieme manier om een bijzondere ervaring te bieden aan werknemers of zakenrelaties. Steeds meer bedrijven zien het belang van flexibele employee benefits: voor 92% van de werknemers zijn benefits van invloed op hun tevredenheid, betrokkenheid en werkplezier. De MyCarClub corporate memberships passen perfect bij bedrijven die werknemers gepersonaliseerde mobiliteitsoplossingen bieden.

Denk aan werknemers die wel willen overstappen op een elektrische auto of fiets, maar ook af en toe willen genieten van het rijden in een bijzondere sportauto. Denk aan teambuilding: nu eens niet een golf-clinic of dagje karten, maar een unieke MyCarClub driving experience. En denk zeker ook aan het werven van werknemers, waarbij het MyCarClub membership als incentive kan worden toegevoegd aan de persoonlijke mobiliteitsmix die u nieuwe werknemers aanbiedt.

Enthousiaste ervaringen

Bekijk onze Google reviews  

“Wat een geweldige ervaring. Een dagje met collega’s op pad was er één om niet snel te vergeten. De volgende ritten staan inmiddels ingepland!”

“Een zeer bijzondere (business) club. Prachtige auto’s, hele mooie routes, de Advanced Driver Training en leuke bijeenkomsten. Waar je je passie kunt delen en kunt sparren over je business.”

“Tijdens een mooie trip met bijzondere auto’s heb ik mijn zakenrelaties op een hele andere manier leren kennen.”

“Wow, ik begon aan mijn nieuwe baan en mag nu een paar keer per jaar in een Porsche en Lamborghini rijden.”

Hoe werkt het?

 • U bepaalt het aantal autodagen
 • U kiest het aantal personen/medewerkers
 • We stellen een tailor-made corporate membership op
 • Start met onze unieke Advanced Driver Training
 • Boek daarna de auto’s met de app
 • Speciale ééndaagse en meerdaagse trips

Bijvoorbeeld €3695,- per jaar (Advanced Driver Training + 6 autodagen)

Prijzen excl. BTW. Memberships zijn ook privé af te sluiten.

De unieke voordelen van MyCarClub

 • Meerdere bijzondere sportauto’s, met ieder een geheel eigen karakter
 • Advanced Driver Training, speciaal ontwikkeld voor MyCarClub
 • Hypermoderne stalling centraal gelegen in midden Nederland
 • 7 dagen per week ophalen en terugbrengen, tussen 8:00 tot 20:00
 • Eén of meerdere aaneengesloten dagen te reserveren
 • Eenvoudig reserveren met de unieke MyCarClub app
 • Maar liefst 400 km per dag
 • Ook over de grens: Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
 • Exclusieve routes en speciale trips
 • Geen bezit, geen zorgen, geen onderhoud, alleen genieten

De MyCarClub driving experiences

MyCarClub biedt naast de memberships ook losse driving experiences voor uw bedrijf. In een kleine groep geniet u, onder begeleiding van een ervaren instructeur, van een geheel verzorgde één- of meerdaagse trip met de MyCarClub bolides. U kunt denken aan 1 dag Verrassend Nederland, 2 dagen naar de Eiffel, of 3 dagen Luxemburg en de Champagnestreek. Deze driving experiences maken we geheel op maat. Neemt u contact op voor de mogelijkheden!

Zes, acht of tien cilinders

We hebben op dit moment een superstrakke 6 cilinder Porsche 911 Carrera S, een elegante 8 cilinder Aston Martin Vantage Roadster en een spectaculaire 10 cilinder Lamborghini Gallardo in ons assortiment. Het aanbod wordt, in samenspraak met de members, ieder jaar uitgebreid en aangepast. Wat vindt u de mooiste sportauto? Van welk motorgeluid krijgt u rillingen over je rug? Gaat u voor Italiaans, Duits, Engels, of …?

1-MyCarClubMyCarClubPorscheAstinMartinLamborghinisupercars
2-MyCarClubMyCarClubPorscheAstinMartinLamborghinisupercars
3-MyCarClubLamborghiniPorschehurenmembership
4-MyCarClubLamborghiniPorschehurenmembership
5-MyCarClubAstonMartinVantagehurenmembership
6-MyCarClubPorsche911hurenmembership

Fotografie: Maurice Volmeyer – Sytse Dijkstra

1-MyCarClub-MyCarClub-Porsche-Astin-Martin-Lamborghini-supercars
2-MyCarClub-Aston-Martin-huren-membership
3-MyCarClub-Lamborghini-Porsche-huren-membership
4-MyCarClub-Aston-Martin-Vantage-huren-membership
5-Lamborghini-Porsche-911-huren-membership
6-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership-autobahn
7-MyCarClub-Lamborghini-Gallardo-huren-membership
8-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
9-MyCarClub-Aston-Martin-Vantage-huren-membership
10-MyCarClub-Astin-Martin-Vantage-huren-membership
11-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership
12-MyCarClub-Porsche-911-huren-membership

Fotografie: Maurice Volmeyer – Sytse Dijkstra

Neem nu contact op!

Heeft u interesse in het MyCarClub corporate membership? Wilt u bespreken welk tailor-made membership we voor u of uw bedrijf kunnen opstellen? Of wilt u verkennen welke driving experience we voor u kunnen organiseren? Neem dan nu contact op met founders Marcel van de Brink of Peter Slavenburg voor een kennismakingsgesprek!

Marcel van den Brink
06-53346401 of mvandenbrink@mycarclub.nl

Peter Slavenburg
pslavenburg@mycarclub.nl

Contactformulier

“Every morning you have two choices.
Continue to sleep with your dreams, or wake up and make them real.”

Veel gestelde vragen

Als u member wordt van MyCarClub krijgt u toegang tot de speciaal ontwikkelde MyCarClub app. Via uw persoonlijke digitale dashboard kunt u auto’s bekijken, reserveren – en de reservering aan uw agenda toevoegen. Door de ophaaltijd in te voeren kunnen we ervoor zorgen dat de auto voor u klaar staat als u aankomt. Ook kunt u met de MyCarClub app de jaaragenda bekijken en zich inschrijven voor road-trips en meet-ups.

U start het membership met onze unieke professionele Advanced Driver Training (ADT): een hele dag rijden met een ervaren instructeur in de sportauto’s van MyCarClub in Nederland en Duitsland. Uniek is dat u op de openbare weg rijdt, en niet op een circuit. Naast basisvaardigheden zoals rem-, stuur en kijktechniek gaat u ook in Duitsland dynamisch en met hogere snelheid rijden. U rijdt zeer gevarieerde routes: mooie wegen door het bos, glooiende bochten door de heuvels, even los op de Autobahn. Ervaar zelf hoe het is om met een V6 of V8 te rijden; wissel van auto en ontdek de verschillen in acceleratie en weggedrag. Een onvergetelijke dag, met veel aandacht en persoonlijke begeleiding. En geheel verzorgd, inclusief koffiestop, lunch en afsluitende (alcoholvrije) borrel! Met als afsluiting een officieel Advanced Driver Certificaat.

“Onlangs de Advanced Driver Training gedaan. Wat mij betreft een absolute 5 sterren ervaring. Fantastisch om op de openbare weg te kunnen ervaren wat er mogelijk is met verschillende sportwagens.”

“Zeker een aanrader voor iedereen met een autohart. Of je nu beginner of gevorderde rijder bent.”
“Wat een geweldige ervaring. Een dagje met collega’s op pad onder begeleiding van een professionele instructeur, was er één om niet snel te vergeten.”

De belangrijkste voorwaarde is dat u minimaal 10 jaar in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Verder hebben we altijd met iedere aspirant member een gesprek om u beter te leren kennen. Daarnaast moet u met succes de Advanced Driver Training hebben afgelegd. Alhoewel dat laatste zeker geen straf is, maar juist het fantastische begin van uw membership.

Met de Porsche en Aston Martin mag u maar liefst 400km per dag rijden. Voor de Lamborghini is dit 200 km per dag. Hierin is MyCarClub uniek, dit is veel meer dan bij vergelijkbare services.

Er zijn speciale eendaagse en meerdaagse routes beschikbaar voor MyCarClub members via de superhandige en eenvoudig te gebruiken app Routefabriek. We hebben mooie wegen, bijzondere locaties, unieke bezienswaardigheden, fijne terrasjes en heerlijke restaurants voor u uitgezocht, om uw trip nog onvergetelijker te maken. U kunt denken aan een dag Verrassend Nederland, 2 dagen naar de Eiffel, of 3 dagen Luxemburg en de Champagnestreek. We zijn continu bezig, om, in samenspraak met de members, het aantal routes uit te breiden.

Bij MyCarClub denken we zeker na over de toekomst. Om te beginnen gaan we uit van ‘delen is het nieuwe hebben’; het is beter om te delen, dan om een nieuw product aan te schaffen. Daarnaast is de stalling waar de auto’s staan één de schoonste en meest duurzame van Nederland – en is zelfs grotendeels ‘off the grid’: regenwater wordt omgezet in drinkwater, we gebruiken een warmtepomp, zonnepanelen zorgen voor de energie. En we denken dat een initiatief als MyCarClub ervoor kan zorgen dat mensen eerder overgaan op bijvoorbeeld een elektrische auto, omdat je toch een paar keer per jaar van een heerlijk motorgeluid kunt genieten. Tevens volgen we de ontwikkelingen in synthetische brandstoffen – waar onder andere Porsche al druk mee bezig is – op de voet.

Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich onder andere in het regelmatig beschikbaar stellen van onze sportauto’s voor Drive For Life. Deze stichting heeft als doel om onzichtbare jongeren, die niet volledig kunnen meedoen in de maatschappij, te helpen door hen een unieke ervaring te laten beleven. Hierdoor kunnen ze al hun zorgen even vergeten en onbezorgd ontspannen. Ook hebben we onze auto’s beschikbaar gesteld voor Make A Wish Nederland.  Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt een ernstig ziek kind een positieve boost.

https://driveforlife.nl/

https://makeawishnederland.org

Onze agenda

Maart 2023

Lidmaatschap beschikbaar gesteld voor Veiling Stichting voor het kind

Maart 2023

Stand met 2 auto’s op Hart voor Auto’s circuit Assen

Maart 2023

Lamborghini Gallardo toegevoegd aan collectie

Februari 2023

Start 1 jarig sponsorship RoundTable (incl banner, nieuwsbrief, stand op AGM)
https://roundtable.nl

Februari 2023

Informele acquisitie op Autosalon van het Noorden

Volg ons 

© Copyright 2023 | MyCarClub – Kvk 86570072 | BTW nr: NL859792699B01 | Algemene voorwaarden